Nuuksion Ratsastajat

Kilpailuluvat

Mikäli haluat alue- tai kansallisen kilpailuluvan, sitä pitää anoa jäsensihteeriltä.
HUOM! Kilpailulupia ei myönnetä ratsastajille, joilla on jäsenmaksu maksamatta! Kansallinen A-lupa sisältää alueluvan. Ohjeet kilpailuluvista löytyy SRL:n sivuilta.

Muistathan hoitaa jäsen- ja kilpailulupa-asiat kuntoon hyvissä ajoin ennen kisoja. Varsinkaan kesäkaudella jäsensihteeri ei ole koneen ääressä viikonloppuisin.

Ensimmäistä kertaa aluelupaa hakevien tulee osallistua ESRA:n sääntökoulutukseen ja -kokeeseen. Lisäksi tulee olla esittää alle vuoden vanhat tulokset seurakilpailuista aluekilpailuja vastaavalta tasolta niistä lajeista, joissa aikoo kilpailla aluetasolla (hyväksytty tulos vähintään esim. este 90 cm, koulu helppo C).

Kansallisiin ja alueellisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan KIPAn kautta. Kilpailulupien tulee olla voimassa jotta ratsastaja voi kirjautua Kipaan. Luvat kannattaa siis hoitaa kuntoon ajoissa ennen kilpailukauden alkua. Kaikilla alue- ja kansallisissa kilpailuissa kilpailevilla hevosilla ja poneilla tulee olla lisäksi vuosimaksu maksettuna ennen ensimmäisiä kilpailuja. Katso viitenumero SRL:n sivuilta KIPA:sta.

Kilpailutuki

Nuuksion Ratsastajat tukee jäsentensä kilpailutoimintaa. Mikäli jäsenellä on kolme hyväksyttyä tulosta kansallisista kilpailuista, seura voi taloudellisen tilanteen mukaan maksaa jäsenen kilpailuluvan takaisin kokonaan tai osittain. Asiasta päättää hallitus. Pidä kirjaa kilpailuistasi ja tuloksista ja palauta tukianomuksesi syyskokoukseen mennessä (yleensä marraskuussa).

Kilpailuissa pitää edustaa Nuuksion Ratsastajia, jotta kyseinen kilpailu hyväksytään seuran tuen piiriin. Tuen maksimäärä on rajattu kansallisen kilpailuluvan määrään.

Seuran jäsenen sijoittuessa aluetason kilpailuissa edustaen Nuuksion Ratsastajia hänelle maksetaan seuran rahatilanteesta riippuen luokan lähtömaksu tai osa siitä takaisin

Kansallisen luvan takaisin maksamiseksi seuran jäseneltä vaaditaan kolme hyväksyttyä suoritusta kansallisista kilpailuista (koulu-, este-, kenttä-, matka-, vammais-, lännenratsastus, valjakkoajo, vikellys, askellaji), joissa hän on edustanut Nuuksion Ratsastajia.

Kilpailujen järjestäminen

Tietoa kilpailujen ja tapahtumien järjestäjille.


Valmennustuki

Nuuksion ratsastajat tukee mahdollisuuksien mukaan jäsentensä valmennuksia seuraavin ehdoin:

Valmennukset

Katso tapahtumasivulta mahdollisia tulevia valmennuksia.